ro hu de en

CARTEA CU SECRETE

Citeste primele 5 secrete

Aboneaza-te la
newsletter!


... sau poti sa faci
cunostinta cu noi pe:

twitter
Linked in Nu suntem perecti!

Despre autorul Cartii

Autorul Cartii cu Secrete este Dragos. E sotul Daniei. Copilul lui Craciunica si al lui Ioan.

Iar avand in vedere ca tot Dragos scrie aceste texte poate ca ar fi bine sa nu mai vorbeasca la persoana a III-a. Ca doar nu am innebunit. Pai daca eu ca "patron" de agentie nu sunt in stare sa scriu propriei mele agentii "niste texte", cum as putea veni in fata ta ca si potential client sa iti povestesc despre branding. Stilul, mesajul din prezentul site este menit sa te faca sa ne cunosti asa cum suntem. Este propriul nostru branding. Daca doream sa te cucerim conventional iti povesteam despre valorile si misiunile noastre. Dar pentru ca stim ca esti destept si pentru ca brandingul nu se face cu "valori DOUA PUNCTE analiza, preconceptie, realism, bunastare spiriuala" atunci am spus ca bine, sa iti demonstram ca stim ca suntem buni si suntem meniti sa fim cei mai buni. Orice prost poate sa spuna aceste cuvinte. Sunt un prost dar sincer cred ca asa este si asa va fi. Facem "rămășag"? Uita-te la visele noastre! Toate vor fi implinite.

Daca crezi ca "expertizarea" mea ca autor de carte te va convinge sa citesti Cartea cu Secrete atunci... fie. Am avut norocul ca in ultimii 5 ani, printre multe altele, sa ma ocup de o campanie nationala cu un buget de 3,5 milioane de euro in calitate de director de marketing („Zânul Olandez – pensia BT Aegon”) si de doua campanii locale "mai rasarite" ca vizibilitate si buget (1 milion de euro sau Polus – Servus cu toată lumea! (director de creaţie, strategie şi mediaplanning), Sigma Shopping Center - Centrul se muta in Zorilor (director de creaţie, strategie şi mediaplanning) - acestea in calitate de partener/actionar/managing director (sau cum vrei) in Adster si mai apoi in Imagistica (care tot Adster era). Acum in Creatica, avand doar un singur partener (dar bun) pe Dania, vom prospera si ne vom implini ca agentie. Doamne ajuta!

Cartea trebuie sa o citesti macar ca sa ma inveti TU mai multe decat stiu. Ca de stiut, stiu putine.

Colectia "Carti cu Secrete"

"Cartea cu secrete de marketing, publicitate si design grafic" este prima dintr-o serie de 5 carti pe care agentia Creatica intentioneaza sa le ofere colegilor si clientilor, atat viitori, cat si prezenti. Temele urmatoarelor carti vin sa completeze "generalitatile" cuprinse in prima carte. Astfel cartile vor atinge:

- vanzarile din publicitate, atat partea de new business cat si client service-ul si componenta de accounting;
- creatia publicitara;
- productia publicitara - in detaliu;
- branding.

Dupa cum veti putea vedea citind primul volum, cea mai importanta componenta a cartilor noastre o reprezinta modul in care am inteles noi sa transmitem informatiile. Nu suntem profesori si deci ne permite sa abordam un stil mai putin academic in limbaj, mai cu seama ca asa ne simtim si noi mai bine.