ro hu de en

CARTEA CU SECRETE

Citeste primele 5 secrete

Aboneaza-te la
newsletter!


... sau poti sa faci
cunostinta cu noi pe:

twitter
Linked in Nu suntem perecti!

Vorba vine "secrete"

Nu avem pretentia ca le stim pe toate si nici nu credem ca tot ce stim e in totalitate corect. Daca aveti o alta parere despre vreun subiect din carte, intrati pe site-ul www.carteacusecrete.ro si scrieti-ne. Cei ce au cumparat Cartea si vor fi primii care “ne atrag atentia” asupra erorilor tehnice sau vor veni cu completari constructive, vis-a-vis de subiectele din carte, vor fi mentionati pentru fiecare contributie a lor, in editiile viitoare revizuite. Cu siguranta, ne veti ajuta in a scrie o carte cu informatii mai bune si mai complete. Ganditi-va, insa, ca informatiile pe care le impartasiti vor indruma pasii celor care incearca sa razbeasca in aceasta industrie, in care majoritatea se comporta precum calugarii budisti cu tehnicile lor Kung Fu.
Nu spunem ca suntem un fel de Bruce Lee care dezvaluie secrete “sacre”. Nu de alta, dar ne-am uitat Nunchaku in pod la bunica. Vrem totusi sa credem ca, in era domnului Open Source, trebuie sa dam tuturor posibilitatea de a invata si de a avea la indemana toate instrumentele necesare pentru a face o industrie mai buna. Multi isi vor face agentii mai “profesioniste”, agentii care ne vor fi, noua, cat si tie sau celuilalt, competitoare puternice. Foarte bine! In acest fel, vom deveni si noi mai buni, daca intr-adevar suntem buni. Multi, actuali si viitori, consumatori de publicitate (Clientii) vor sti mai multe si va fi mai usor de lucrat cu ei. Foarte, foarte bine! Si acesta e unul din scopurile principale ale cartii: sa ii permita CLIENTULUI sa afle informatii corecte despre industrie. Sa stie ce sa ceara, cum sa verifice, ce sa primeasca de la agentia sa. Asta inseamna ca le facem viata grea agentiilor? Nu credem! Toate lucrurile mentionate pe parcursul Cartii cu Secrete, reprezinta un MINIM de cunostinte, de bun simt, pe care cineva, care are contact cu acest domeniu, trebuie sa le aiba. Lasa, sa stie clientul cum trebuie sa primeasca un Buget sau un Media Plan! In plus, cei care sunt deja in bransa si nu stiu nici macar atat, vor avea de-acum de unde sa invete: de aici.

Colectia "Carti cu Secrete"

"Cartea cu secrete de marketing, publicitate si design grafic" este prima dintr-o serie de 5 carti pe care agentia Creatica intentioneaza sa le ofere colegilor si clientilor, atat viitori cat si prezenti. Temele urmatoarelor carti vin sa completeze "generalitatile" cuprinse in prima carte. Astfel cartile vor atinge:

- vanzarile din publicitate, atat partea de new business cat si client service-ul si componenta de accounting;
- creatia publicitara;
- productia publicitara - in detaliu;
- branding.

Dupa cum veti putea vedea citind primul volum, cea mai importanta componenta a cartilor noastre o reprezinta modul in care am inteles noi sa transmitem informatiile. Nu suntem profesori si deci ne permite sa abordam un stil mai putin academic in limbaj mai cu seama ca asa ne simtim si noi mai bine.

cartea cu secrete